SOLARGE

Om SOLARGE

SOLARGE – Større solvarmeanlæg til boligejendomme, hoteller og offentlige bygninger.

SOLARGE er et Europæisk projektsamarbejde, hvis formål er at åbne og stimulere markedet for større solvarmeanlæg i EU-landene.

SOLARGE tager fokus på solvarmepanelinstallationer fra 30 m2 og opefter, for produktion af varmt vand, køling og centralvarme i større boligejendomme, hoteller, offentlige bygninger (f.eks. kontorer, plejehjem, hospitaler og skoler).

SOLARGE har til opgave at støtte dette formål gennem levering af information, træning, og kommunikation. Investeringer til konkrete anlæg samt udviklings- og demonstrationsprojekter er ikke omfattet.

SOLARGE motiverer investorer, leverandører og beslutningstagere i politik og administration til at bringe udnyttelse af større solvarme anlæg med ind i overvejelser og beslutning.

SOLARGE producerer materiale som kan benyttes af alle interesserede institutioner for egne aktiviteter.

SOLARGE er støttet af EU-kommissionens ”Intelligent Energy – Europe programme” og løber fra januar 2005 til december 2007. 11 samarbejdspartnere fra 8 europæiske lande arbejder I dette som koordineres af firmaet target GmbH i Hannover, Tyskland.

SOLARGE-gruppen håber De vil finde stor fornøjelse og inspiration samt mange gode ideer under Deres surf på denne webside!